Dokumenty

Ve FreshFlow v modulu Kontakty nebo Kalendář můžete vložit dokument (soubor) například ve formátu doc, xls, pdf, jpg, png a jiné. Vložené dokumenty můžete stahovat na Váš počítač nebo mazat.
Maximální velikost jednoho přikládaného souboru je 10 MB. Můžete vložit libovolný počet dokumentů.

Vložení dokumentu v modulu Kontakty

V modulu Kontakty si otevřete detail kontaktu (1) a na kartě Dokumenty (2) vložíte dokument (soubor) kliknutím na „Vložit dokument“ (3).

Kliknutím na Vložit dokument se zobrazí dialogové okno „Dokument“, vyberte soubor (4), který si přejete vložit a zobrazí se název souboru například Podklady.pdf. Pro vložení klikněte na Uložit (6). O uložení jste informováni hláškou, klikněte na OK.

Při sdílení/půjčení kontaktu dojde i ke sdílení/půjčení dokumentů.
Při převodu kontaktu dojde i k převodu dokumentů.
Při vymazání kontaktu dojde i k (nevratnému) vymazání dokumentů.

Vložení dokumentu v modulu Kalendář

Dokument ke klientovi nebo aktivitě, můžete vložit přímo v detailu aktivity, a to kliknutím na záložku Dokumenty > Vložit dokument.

Po kliknutí se Vám zobrazní dialogové okno pro uložení dokumentu. Případně můžete ještě změnit, zda si přejete uložit dokument k aktivitě či kontaktu.

Stažení dokumentu do počítače

Vložený dokument se zobrazí na kartě Dokumenty u kontaktu v modulu Kontakty nebo v modulu Kalendář u aktivity.  Kliknutím na ikonu šipky provedete stažení dokumentu do počítače.

Vymazání dokumentu

U kontaktu v modulu Kontakty nebo u aktivity v modulu Kalendář na kartě Dokumenty kliknutím na ikonu „X“ můžete dokument smazat.

Po kliknutí na ikonu „X“ budete vyzváni k potvrzení smazání dokumentu. Kliknutím na Ano dojde k (nevratnému) smazání. Kliknutím na Ne k vymazání dokumentu nedojde.

Updated on 29. června 2024
Was this article helpful?